huur de ruimte

Het Théâtre du Peigné, doordrenkt van geschiedenis en cultuur, is nu beschikbaar voor verhuur. Perfect voor bedrijven of particulieren die op zoek zijn naar een uitzonderlijke locatie, het biedt een unieke sfeer met zijn opmerkelijke architectuur en verfijnde meubilair.

Bied uw gasten een onvergetelijke ervaring in het hart van deze legendarische plek.

onze Diensten

Foto's en video's

Leg elk kostbaar moment vast met onze professionals in fotografie en videografie, die de magie van uw evenement met kunst en finesse zullen vastleggen.

Foto's en video's

Bar

Geniet van een verfijnde selectie drankjes, van ambachtelijke bieren tot sterke dranken, geserveerd door onze ervaren barman om al uw gasten te plezieren.

Bar

Traiteur

Bied uw gasten een onvergetelijke culinaire ervaring met onze toptraiteur, die heerlijke gerechten garandeert die geschikt zijn voor elke gelegenheid.

Traiteur

Muzikaal Entertainment

Bied uw gasten een muzikale ervaring op maat voor alle gelegenheden.

Muzikaal Entertainment

Tentoonstelling van Kunst

Bij de ingang van het Théâtre du Peigné komen de muren tot leven en vertellen ze verhalen via kunstwerken. Deze ruimtes, gewijd aan artistieke tentoonstellingen, verwelkomen het talent van vele lokale en internationale artiesten. Door te kiezen voor het huren van ons theater, biedt u uw gasten een verrijkende ervaring waar podiumkunsten en beeldende kunst elkaar ontmoeten en samensmelten om een unieke sfeer te creëren.

Ben u een kunstenaar?

Voir la vidéo promotionnelle