FAQ

 • 1. Wat is de capaciteit van het Théâtre du Peigné?

  Het theater kan tot 170 personen zittend tegenover het podium ontvangen. Voor een concert waar de gasten staan, is de maximale capaciteit 350 personen. Als u overweegt te dineren, kan het theater 100 personen aan tafel plaatsen. Voor recepties waar de gasten staan met drankjes en toegang hebben tot kleine tafels, is de capaciteit 300 personen.

 • 2. Heeft het Théâtre du Peigné parkeergelegenheid?

  Er zijn parkeerplaatsen rondom het theater. Overdag zijn deze betaald, maar 's avonds zijn ze gratis, evenals de hele dag op zaterdag. Daarnaast is er een privéparkeerplaats hieronder die altijd betaald is.

 • 3. Is het mogelijk om een rondleiding te organiseren?

  Natuurlijk, u kunt een rondleiding plannen door vooraf contact op te nemen met ons team. Dit geeft u de kans om vertrouwd te raken met de ruimte en te overwegen hoe u alles wilt opzetten.

 • 4. Wat zijn de beschikbare huurtijden?

  Onze verhuurtijden zijn flexibel en beslaan een periode van 12 uur, aangepast aan uw voorkeuren en op elk moment van de dag.

 • 5. Zijn er schoonmaakeisen na het gebruik van het theater?

  a, we verwachten dat de locatie in een fatsoenlijke staat wordt achtergelaten. Als u de schoonmaak niet zelf wilt verzorgen, bieden wij een schoonmaakdienst aan. Eventuele schade of buitensporig gebrek aan schoonmaak kan leiden tot het inhouden van de borg.

 • 6. Zijn er beperkingen met betrekking tot geluid of muziek?

  Ja, in overeenstemming met de lokale regelgeving moet het geluidsniveau na 22 uur worden verlaagd.

 • 7. Is het theater toegankelijk voor mensen met beperkte mobiliteit?

  Ja, het Théâtre du Peigné is uitgerust om alle gasten te ontvangen, inclusief diegenen die gemakkelijke toegang nodig hebben. Gelieve ons op voorhand te informeren over eventuele specifieke extra behoeften.

 • 8. Zijn er audiovisuele apparatuur beschikbaar voor presentaties of projecties?

  Ja, het Théâtre du Peigné is uitgerust met audiovisuele apparatuur om te voldoen aan uw behoeften voor presentaties, lezingen of filmvertoningen. We raden u aan om uw specifieke wensen te bespreken met ons technisch team om een optimale ervaring te garanderen.

 • 9. Kan ik mijn eigen cateraar meenemen?

  Ja, u heeft de mogelijkheid om uw eigen cateraar in te schakelen. Echter, we raden aan om gebruik te maken van onze vaste cateraar omdat hij bekend is met de specificaties van de zaal, wat zorgt voor een betere coördinatie en een optimale ervaring.

 • 10. Hoe kan ik mijn reservering annuleren of wijzigen?

  Annuleringen en wijzigingen kunnen worden doorgevoerd tot 15 dagen na de betaling van de aanbetaling. Raadpleeg onze annuleringsvoorwaarden voor meer informatie.

Voir la vidéo promotionnelle